Vlnr: Ben Christensen, Alistair Edwards, Mirjam Roos (Operationeel manager Infotheek), Andre Ros, Wouter Koppenhol, Job Volbeda, foto: PR.

Infotheek en rugbyclub DIOK vinden elkaar

Het van oorsprong Leidse bedrijf Infotheek, IT-totaalleverancier en rugbyclub DIOK hebben elkaar gevonden in een vruchtbare samenwerking. Infotheek maakt een stabiele groei door en trok drie jonge, enthousiaste teamspelers, afkomstig uit Zuid-Afrika, Schotland en Australië aan, die werken op de setup-afdeling. Het drietal blinkt ook uit in rugby en zo snijdt het mes aan twee kanten. Infotheek is een zeer succesvolle IT-onderneming, dat na de start met twee werknemers in 1991, inmiddels is uitgegroeid tot een internationale IT-organisatie met ruim 300 werknemers en zeven vestigingen in Nederland, België, Duitsland, Engeland, Spanje en Zweden. André Ros, Voorzitter van LRC DIOK: “Deze jonge, buitenlandse teamspelers hebben niet alleen ervaring opgedaan bij een Leidse rugbyclub, die speelt in de hoogste klasse, maar ook werkervaring bij Infotheek. Dit seizoen hebben we, mede door de internationale inbreng, de play-offs gehaald. De bedoeling is om voor komend seizoen meer spelers hier naartoe te halen en we streven ernaar om ze weer bij Infotheek onder te brengen. Voor beide partijen dus een win-win situatie!”

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×