Londen Centraal op Leiden Centraal

In het kader van de Olympische spelen in Londen, staat bij de NS deze zomer London centraal. Vanaf 26 juli verrijst op station Leiden Centraal een heus ‘Londen Park’ compleet met gras, bankjes, bomen en picknickkleden. Op een groot scherm kunnen reizigers en bezoekers de wedstrijden en het Olympische nieuws volgen. Het park wordt die dag om 14.00 uur geopend door wethouder Roos van Gelderen samen met Michiel Noy, directeur NS Stations. Vervolgens geeft Floris Jan Bovelander, winnaar van een gouden medaille bij het mannenhockey tijdens de Spelen van Atlanta, een mentale clinic. Ook op andere stations in ons land worden Londense Parken gebouwd, zoals op Utrecht Centraal, Den Haag Centraal en in Eindhoven en ’s-Hertogenbosch.

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×