Bejaarde vrouw achtervolgd en bestolen

Een 82-jarige Leiderdorpse is afgelopen woensdag achtervolgd en bestolen. De vrouw betaalde rond 10.45 uur met haar pinpas haar boodschappen bij een supermarkt in winkelcentrum De Winkelhof. Toen ze haar boodschappen in haar auto laadde, liep er in de buurt een man die ze ook al had gezien bij de kassa van de supermarkt. Onderweg naar huis merkte de vrouw dat diezelfde man achter haar reed. Hij bestuurde een oude grijze auto met Frans kenteken. De vrouw voelde geen nattigheid en parkeerde haar auto bij haar woning aan de Bloemendaalselaan en ging naar binnen om een boodschappenkarretje te halen. Toen ze weer buiten kwam, vertelde een buurvrouw dat er een man in haar auto had gezeten. Het ging om de man in de auto met Frans kenteken. De bankpas van de Leiderdorpse bleek te zijn verdwenen. Ze liet die pas meteen blokkeren, maar er was al geld mee opgenomen. De dader is een lichtgetinte man van mogelijk Zuid-Europese of Noord-Afrikaanse afkomst. Hij is 1.80 meter lang, heeft een normaal postuur, heeft korte donkere krulletjes en ziet er volgens het slachtoffer vriendelijk uit. De politie wil graag spreken met mensen die meer kunnen vertellen over deze man, die zich verplaatst in een oude grijze auto met Frans kenteken. Zij kunnen bellen met 0900-8844.

Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×