Orgelconcert Mark Pacoe in Hooglandse Kerk

Morgen verzorgt de Amerikaanse concertorganist Mark Pacoe, de Orgelpromenade in de Hooglandse Kerk. Pascoe heeft een programma samengesteld met werken van onder andere Sweelinck, Rossi, Locklair en Bovet. Het concert begint zoals altijd om 13.30 uur en is gratis toegankelijk. Mark Pacoe ontving zijn opleiding aan de universiteiten van Pittsburgh en Greenville. Hij voltooide zijn orgelstudie aan de befaamde Eastman School of Music, onderdeel van de University van Rochester, New York. Ronald Gould, Ronald Doiron, Janette Fishell en David Higgs waren zijn belangrijkste docenten. Mark Pacoe is Director of Music in de St. Malachy’s Church – The Actors’ Chapel, in het theaterdistrict Times Square in hartje New York. Aan dezelfde kerk is hij verbonden als Associate Director van het New York Boychoir. Als concertorganist maakt hij tournees door Amerika, Europa en Azië.

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×