Voorbijgangers geslagen door nog onbekende man

Afgelopen woensdag heeft een nog onbekende man ten minste drie voorbijgangers zomaar geslagen. De negroïde man liep rond 17.30 uur over de Oude Singel en praatte hardop tegen zichzelf. Op het moment dat hij een moeder die met haar dochter de andere kant op liep passeerde, sloeg hij de dochter hard in haar gezicht. Daarop vervolgde hij zijn weg, achtervolgd door een voorbijganger die het incident had gezien en hem wilde tegenhouden. Ook deze man, kreeg een harde klap tegen het hoofd. De dader liep verder de Oude Singel af en sloeg rechtsaf naar de Nieuwe Beestenmarkt. Volgens een getuige sloeg hij ook daar weer een willekeurige voorbijganger. De geslagen dochter en de passant die de agressieve man wilde tegenhouden, hebben allebei aangifte gedaan. De man die op de Beestenmarkt geslagen werd, heeft zich nog niet gemeld. De politie vraagt hem dit alsnog te doen. Ook wil de politie graag spreken met mensen die meer kunnen vertellen over de dader, of weten waar hij nu is. Zij kunnen bellen naar 0900-8844. De dader is een negroïde man van 1.70 tot 1.75 meter lang met een normaal postuur. Hij heeft kort zwart haar en een onverzorgd uiterlijk. Hij droeg een rood of oranje shirt, een spijkerbroek en een klein blauw rugtasje.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×