Hortus Ensemble speelt kamermuziek van Louise Farrenc

Op woensdag 8 augustus om 20.00 uur, speelt het Hortus Ensemble kamermuziek van Louise Farrenc. Op het programma staat haar Piano Trio in Es-groot op. 33. Het Hortus Ensemble ontdekte onlangs de kamermuziek van deze nagenoeg vergeten Franse componiste uit de negentiende eeuw. Pianist en artistiek leider Maarten van Veen, hoopt met deze uitvoering de naar zijn mening prachtige muziek van Farrenc weer op de kaart te zetten. Het concert van 8 augustus bestaat verder uit het Klavierkwartet in a-klein van Gustav Mahler en het Piano Trio in A-groot van Maurice Ravel. Het Hortus Ensemble bestaat uit Eva Stegeman – viool, Wibert Aerts – viool, Meintje de Roest – altviool, Job ter Haar – cello en Maarten van Veen – piano. Meer informatie staat op www.hortusfestival.nl

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×