Libertas Zomerfestival nog niet ten einde

Sinds de start van het Libertas Zomerfestival op 8 juli, zijn tal van Leidse Senioren (en senioren van buurtgemeenten) actief geweest in, om en vanuit de Sleutelstad. Ze vermaakten zich tijdens de gezellige muzikale openingsmiddag met een optreden van Ladies Melody, namen deel aan fietstochten, of woonden een lezing over de Olympische Spelen in de oudheid bij. Het festival is nog niet afgelopen. Liefhebbers van zingen, kunnen deelnemen aan een gezellige zomerliedjes meezingmiddag op 3 augustus in de Parelvissers. Senioren die houden van Engelse lekkernijen, zijn op 5 augustus welkom bij een High Tea in de Lorentzhof. Op 8 augustus is er een Tropical barbecue  die opgeluisterd wordt met Zuid-Amerikaanse muziek in buurtcentrum Morschwijck. Op 16 augustus is er een busreis naar de Biesbosch, gepland, inclusief diner. Een dag later, op 17 augustus wordt het festival met een buffet afgesloten in de Vredeskerk. De maaltijd wordt omlijst met pianomuziek. Daarna neemt dansorkest De Stalen Band de bezoekers mee terug naar de jaren 30, 40, 50 en 60. Het showteam van Dance to the Sixties, verzorgt een Rock en Roll demonstratie. Wie niet stil kan blijven zitten, mag mee dansen. Meer informatie over het Zomerfestival staat op www.libertasleiden.nl

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×