Sport071 verslaggever Rolf Marselis aan de slag bij een wedstrijd van ZZ Leiden Basketbal in de Vijf Meihal. (Foto: Richard Koolen).

Sport071: Ieder weekeinde sport op Sleutelstad FM

Sleutelstad 93.7 FM pakt vanaf eind deze maand flink uit met sport op de radio. Vier dagen per week Sport071 voor de regio Leiden. Vanaf vrijdag 31 augustus blikt Teun de Reede op vrijdag wekelijks tussen 18.00 en 19.00 uur vooruit op het sportweekeinde. Op maandagavond blikt Teun tussen 18.00 en 19.00 uur terug op de belangrijkste sportieve verrichtingen. Ook in het weekeinde zelf breiden we de sportprogramma’s uit. Op zaterdag- en zondagmiddag is Sport071 vanaf september te beluisteren tussen 14.00 en 18.00 uur met veel sportnieuws, interviews en elke week live verslag van de belangrijkste wedstrijden.

Om een zo compleet mogelijk aanbod te bieden ontvangen we graag zoveel mogelijk informatie van sportverenigingen uit Leiden en de aangrenzende gemeenten. Pers- en andere berichten kunnen gestuurd worden aan sport071@sleutelstad.nl. Ook zijn we op zoek naar enthousiaste vrijwilligers van sportverenigingen die als correspondent voor hun club willen optreden.

Buiten de vaste uitzendtijden zullen er extra uitzendingen van Sport071 worden verzorgd als daar aanleiding toe is. Bijvoorbeeld op doordeweekse avonden als er belangrijke wedstrijden worden gespeeld.

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×