De Lounge sloep van Jachtwerf Albatros uit Leiden doet dit jaar dienst als juryboot tijdens de Gay Pride in Amsterdam.

Leidse jachtwerf vaart mee in canal parade

Tot en met zondag staat Amsterdam in het teken van Gay Pride 2012. Hoogtepunt is aanstaande zaterdag de canal parade waarbij op zo’n 80 versierde boten te zien is hoe breed en divers de homogemeenschap is in Nederland. Naast boten waar feest op wordt gevierd, varen er ook veel boten mee met een boodschap. Temidden van dat kleurrijke gezelschap zal één boot extra in de belangstelling staan. In elk geval van de deelnemers. De juryboot. En die komt dit jaar uit Leiden. Arjan de Lange van de Leidse Jachtwerf Albatros bood zijn in eigen huis ontworpen ‘Lounge sloep’ aan bij de organisatie. Die maakt daar dankbaar gebruik van.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×