Recordaantal deelnemers El Cidweek

Vorig jaar waren er zoveel aanmeldingen dat uiteindelijk niet iedere nieuwe student de El Cidweek kon lopen en dit jaar verwacht de organiserende El Cidcommissie zelfs nóg meer aanmeldingen. Maar daar zijn de Leidse studenten nu goed op voorbereid. De 2300 aanmeldingen van vorig jaar waren al een record. Dit jaar worden er 2500 ‘sjaarsen’ verwacht. Maandag 13 augustus verzamelen ze om 9.00 uur op de Beestenmarkt om vervolgens een week lang de stad door en door te leren kennen. Met rondleidingen, een kroegentocht en talloze activiteiten.

Laura van der Aar is CIEB (Commissaris Interne en Externe Betrekkingen) van de El Cidcommissie. Ze vertelt op Sleutelstad FM over alle activiteiten aan Chris de Waard.

De El Cidweek trekt ook steeds meer internationale studenten. Die komen voor een deel van de opleidingen die de universiteit geeft op de Campus Den Haag.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×