Spinningmarathon Waterdragers gaat niet door

De spinningmarathon die Erik Alblas en Annemieke Plat op 25 augustus wilden houden op de Beestenmarkt gaat niet door. De twee Leidenaren gaan begin september 20.000 kilometer fietsen om zo aandacht te vragen voor hun project Waterdragers voor Afrika. Met de marathon hoopten ze nog extra geld bijeen te krijgen, maar door een gebrek aan sponsors lukt dat niet.

Alblas en Plat vliegen volgende maand naar Kaapstad in Zuid-Afrika en stappen daar op de fiets naar Leiden. Tien maanden later worden ze feestelijk onthaald bij de Leidse Ren en Toervereniging Swift. Eerder vertelden ze op Sleutelstad FM alles over de zware tocht die hen te wachten staat.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×