100 man keert zich tegen politie

In de nacht van zaterdag op zondag heeft de politie een linie moeten vormen om ambulancebroeders hun werk te laten doen. Omstreeks 2 uur kwam een 16-jarige scooterrijder ten val na een aanrijding met een voetganger. De ambulance die ter plaatse kwam kon niet door de menigte rijden. De politie heeft geprobeerd om met een megafoon omstanders weg te sturen. 

Toen dit niet werkte hebben zij een linie gevormd en 3 hondengeleiders ingezet. Agenten werden bekogeld met flessen en andere voorwerpen. Er is toen besloten om de jongeren met wapenstokken naar achteren te drijven. Rond half drie is de rust weer wedergekeerd. Agenten hebben 1 persoon aangehouden. De 16-jarige scooterrijder kon na een kort bezoek het ziekenhuis verlaten.

Regio


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×