Karatecursus voor vrouwen bij Shuhari-dojo

Vrouwen en meisjes die kennis willen maken met karate, kunnen op zondag 2 september een gratis kennismakingsles volgen. Als ze daarna nog steeds enthousiast zijn, kunnen ze zich inschrijven voor de basiscursus karate, zelfverdediging en stokvechten, die een week later begint. Wie niet bij de kennismakingsles aanwezig kan zijn, kan op 9 september gratis de eerste les van die basiscursus volgen. De lessen zijn bedoeld voor deelneemsters vanaf 14 jaar. Ook vrouwen met een fysieke beperking zijn welkom. De cursuslocatie is te vinden aan Wassenaarseweg 499 en de lessen duren van 19.15 tot 20.45 uur. Meer informatie staat op www.shuriryu.nl.

Advertentie

Leiden Sport


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×