Cursus stoppen met roken in zeven weken

Wie hulp nodig heeft bij het stoppen met roken, kan zich aanmelden voor de stoppen-met-roken training `Rookvrij! Ook jij?’. stoppen met roken op eigen kracht. Deze training, georganiseerd door SineFuma, ActiVite en de GGD Hollands Midden, duurt zeven weken. Al na de derde bijeenkomst stoppen de deelnemers met roken. Wel mogen ze Tijdens de training gebruikmaken van hulpmiddelen als medicijnen en nicotinevervangers. De cursus begint op dinsdagavond 28 augustus. De laatste bijeenkomst vindt plaats op dinsdagavond 9 oktober. De bijeenkomsten duren van 19.30 tot 21.00 uur en vinden plaats bij ActiVite aan Simon Smitweg 7. In veel gevallen wordt de cursus door de verzekeraar vergoed. Meer informatie staat op www.rookvrijookjij.nl.

Advertentie

Leiden Regio


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×