Oldtimers zijn er weer in alle soorten en maten op 9 september in het centrum van Voorschoten. (Foto: PR).

Oldtimerdag in Voorschoten

Op zondag 9 september organiseert de Voorschotense Oldtimer Vereniging voor de 19e keer een Oldtimerdag. Deze dag valt wederom samen met het het Weekend van Voorschoten, een drie dagen durend evenement met tal van activiteiten in het centrum. De oldtimers verzamelen zich de 9e om 9.30 uur in Hotel de Gouden Leeuw aan Veurseweg 180, waar ze getrakteerd worden op koffie met gebak. Na de inschrijving start een rit van ongeveer 60km door de omgeving van Voorschoten. Vanaf 12.00 uur rijden de oldtimers het centrum van het dorp binnen, waar opperstalmeester Rob Tammerijn ze aankondigt. Vervolgens stellen de oude auto’s, motoren, brommers en scooters zich in de Voorstraat op, waar het publiek ze vanaf 13.00 uur kan bewonderen. Een deskundige jury reikt prijzen uit aan de mooiste klassiekers. Elke deelnemer ontvangt een rallyschildje en een aandenken. Eigenaars van een oldtimer uit 1991 of eerder, kunnen zich tot zaterdag 8 september inschrijven via www.vovnieuws.nl. Deelname is gratis.

Advertentie

Regio


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×