VVD Leiden: Zorgen om fusie SLS en DUWO

De VVD in Leiden is er niet gerust op dat een fusie tussen studentenhuisvesters SLS Wonen en DUWO goed is voor Leiden. Enkele jaren geleden pleitte de partij er juist voor om het SLS-monopolie van destijds te doorbreken. Dat lukte doordat DUWO ook in Leiden actief werd. Door de fusie blijft er per 1 januari 2013 opnieuw één studentenhuisvester over. VVD-raadslid Greetje van Gruting wil van het college weten op welke manier er toch een gezonde concurrentie zal blijven. Van Gruting: “De monopoliepositie van één partij kan remmend werken op ontwikkelingen. Deze aanstaande fusie zal concurrentie met betreking tot de studentenhuisvesting in de stad weer verlammen”.

VVD-raadslid Greetje van Gruting maakt zich zorgen over de aanstaande fusie. SLS-directeur Lisa Johnson denkt dat het zo’n vaart niet zal lopen.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×