Ondernemersdiner met Melanie Schultz van Haegen en Hans Biesheuvel

Ondernemers en andere geïnteresseerden uit Oegstgeest, Katwijk en Tteylingen, kunnen op maandag 27 augustus aanschuiven bij het Ondernemersdiner dat de VVD-afdelingen van genoemde gemeenten in Kasteel Oud Poelgeest organiseren. Het is de bedoeling dat er ondernemers met verschillende politieke inzichten rond de tafel plaatsnemen en hun mening geven over het huidige economische beleid. Gastsprekers zijn Hans Biesheuvel, voorzitter van MKB Nederland en minister Melanie Schultz van Haegen. Ook zullen diverse lokale ondernemers vertellen over het belang van ondernemerschap voor de economie. Eén van hen is Rolf van Mierlo van M2, die leiding geeft aan een grote tandartsenpraktijk. De avond wordt opgeluisterd door een veiling. Veilingmeester Pieter-Gerrit Binkhorst, bekend van het Leidse veilinghuis Onder de Boompjes, zal de aanwezigen verleiden tot bieden. De ceremoniemeester voor het diner is Tweede Kamerlid Ard van der Steur uit Warmond. Belangstellenden kunnen zich tot 23 augustus aanmelden via www.vvdteylingen.nl.

Advertentie

Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×