Wensenruilbeurs in Roomburg

Bewoners van de wijk Roomburg die een wens hebben en tot een wederdienst bereid zijn, kunnen op zaterdag 25 augustus een bezoek aan een wensenruilbeurs brengen. Op deze beurs kunnen zij gekoppeld worden aan iemand die hun wens wil uitvoeren. Als tegenprestatie voeren zij voor die persoon vervolgens een wederdienst uit. De vervulling van de wensruil gebeurt op een later af te spreken datum. De beurs vindt op 25 augustus tussen 10.00 en 12.00 uur plaats bij OBS De Arcade aan Octavialaan 61. Daarna verplaatst de beurs zich naar het nieuwe waterkunstwerk in Park Matilo. Het initiatief voor deze beurs komt van Janine Vermeulen van Atelj de Kim. Vermeulen hoopt op deze manier meer wijkbewoneers met elkaar in contact te brengen. Ze is op zoek naar vrijwilligers die haar op de beurs willen ondersteunen. Als tegenprestatie krijgen zij een uur gratis coaching, of verse groentensoep. Meer informatie is vverkrijgbaar via info@ateljdekim.nl.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×