Inbreker Ons Cafeetje moet drie maanden brommen

De draaideurcrimineel uit Zoetermeer die bijna twee weken geleden na waarschuwingsschoten van de politie werd aangehouden in de Leidse kroeg ‘Ons Cafeetje’ moet drie maanden de cel in. Ook moet hij een schadevergoeding van ruim 800 euro betalen aan uitbaatster Marina Bosman. Dat heeft de rechter woensdag besloten. Bosman is blij met de snelle veroordeling, maar baalt er wel van dat ze in haar ogen niet de volledige schade vergoed krijgt. Zo krijgt ze voor de beschadigde kassa alleen de dagwaarde uitgekeerd.

Marina Bosman heeft haar cafe inmiddels te koop gezet via brouwer Heineken. “Als zich een goede ondernemer meldt, dan verkoop ik de boel. Misschien kan ik dan wel voor een paar procent eigenaar blijven, zodat ik nog wel achter de bar kan blijven werken”.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×