Leidsche Mondialen exposeren in Grote Kerk Edam

10 leden van de Leidsche Mondialen, een kunstenaarscollectief opgezet door Dick Bakhuizen van den Brink, exposeren hun werk in de Grote Kerk in Edam. De feestelijke opening vond afgelopen zondag plaats. De Leidse dichteres Pink Meltzer smolt poëtisch Edam en de Sleutelstad aan elkaar, nadat organisator Anita Kroon en Bakhuizen van den Brink een kort welkomstwoord hadden gesproken. Zo’n 100 bezoekers woonden de feestelijkheden bij in de koele kerk; buiten was het 35 graden. De tentoonstelling loopt tot en met 30 september en is dagelijks geopend tussen 13.30 en 17.00 uur. ( Foto’s: de Leidsche Mondialen.)

Cultuur Leiden Regio


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×