Een vrolijk optreden van de Leydse Kluchten Compagnie, foto: PR.

Leydse Kluchten Compagnie zoekt acteurs

De bekende Leydse Kluchten Compagnie is op zoek naar acteurs. De vraag naar de korte kluchten neemt vooral landelijk gezien toe, maar het aantal spelers is wat geslonken. De kluchten duren zo’n 25 minuten en worden tijdens allerlei evenementen zo’n vier à vijf keer per dag herhaald. De historische, komische verhalen stammen uit de periode 1400 tot 1700 en zijn vertaald en bewerkt. De Kluchten Compagnie beschikt over mooie kostuums en allerlei attributen om de toeschouwers mee terug te nemen in de tijd. Er wordt meestal op maandag- en dinsdagavond gerepeteerd. Wie geïnteresseerd is kan contact opnemen via de site: www.leidsekluchtencompagnie.nl of door een e-mail te sturen naar: jfjvolkers@gmail.com

Cultuur Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×