Vrijdag vriendinnenmiddag bij DoCoS

Meisjesvoetbal. Het is de snelstgroeide sport in Nederland en ook in Leiden wint voetbal de afgelopen jaren snel aan populariteit onder meiden tussen de 8 en 16 jaar. DoCoS organiseert daarom aanstaande vrijdag een ‘vriendinnenmiddag‘. Meisjes die al spelen bij DoCoS kunnen hun vriendinnetjes, zusjes of klasgenootjes meenemen voor een training, maar ook meisjes die geen bekenden hebben bij de club uit de Mors zijn welkom om te komen ervaren of ze voetballen leuk vinden. Aanmelden mag, maar is niet noodzakelijk.

Marco Eggenkamp is coordinator van het meidenvoetbal bij Docos. Hij vertelt via Sleutelstad 93.7 FM over de vriendinnenmiddag.

Leiden Sport


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×