Gratis kennismaken met muziek en dans bij BplusC

BplusC biedt kennismakingslessen met muziek voor kinderen, kinderkoren en kinderorkesten. Van 27 augustus tot en met 1 september kunnen kinderen gratis proeflessen volgen van de cursussen: Spelen met muziek, Ontdek muziek, Muzikale verkenning en Oriëntatie op instrumenten, Koorklas, Popkoor en de kinderorkesten van het JSR. Volwassenen zijn welkom voor proeflessen dans met Jazz-/showdance ,Tap/showdance, Streetjazz en Klassiek ballet en Urban/Hiphop en Urban/hiphop for boyz . De lessen vinden plaats op de locaties Rapenburg, Oegstgeest, Voorschoten en Wassenaar. Meer info over de tijden en locaties van de proeflessen staan op: www.BplusC.nl

Leiden Regio


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×