De oude portiersloge omgetoverd tot Service Punt, foto: archief Sleutelstad.nl

Service Punt 3 October Vereeniging binnenkort weer open

De zomer is nog niet voorbij, maar de Leidenaren kunnen zich binnenkort alweer voorbereiden op de 3 oktoberfeesten. Op zaterdag 1 september om 10.00 uur zal de voorzitter van de 3 October Vereeniging, Michiel Zonnevylle, geassisteerd door wethouder Frank de Wit, het Service Punt in het Trouwstraatje (Koornbrugsteeg) heropenen. Vanuit deze oude portiersloge van het stadhuis worden weer de nodige 3 oktoberattributen verkocht en kan men zich inschrijven als lid van de vereniging, of allerlei informatie krijgen. Het Service Punt is geopend op maandag tot en met vrijdag tussen 10.00 en 18.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×