Verkiezingsdebat voor ouderen

Op woensdag 5 september kunnen Leidse senioren aanschuiven bij een verkiezingsdebat in het Volkshuis aan de Apothekersdijk. Ze kunnen daar vanaf 14.00 uur in discussie gaan met Tweede Kamer kandidaten die `ouderen en/of zorg’ in hun portefeuille hebben. Discussiepunten zijn de AOW, de zorgkosten, Europa en de euro. Aanwezig zijn Paul Ulenbelt, nr. 9 van de SP-kandidatenlijst; Roos Vermeij, (13) PvdA; Brigitte van der Burg (22) VVD ; Jan Jaap de Haan (52 en lijstduwer) CDA. D66, GroenLinks en 50PLUS zijn nog op zoek naar een kandidaat Kamerlid dat aan wil schuiven. De toegang tot het debat is gratis. Meer informatie staat op www.55plusinleiden.nl

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×