Het Eurokoor, foto: PR.

Eurokoor treedt op tijdens Floriade

Op zondag 2 september treedt het Eurokoor op tijdens de Floriade in Venlo. Tussen 13.00 en 14.00 uur brengen de ongeveer 80 leden van het koor in het grote Amfitheater een repertoire van Nederlandse en internationale popsongs ten gehore. De begeleiding wordt verzorgd door de eigen band EuroPacemakers. Het koor knoopt aan de reis nog een feestelijk oefenweekeinde, onder het toepasselijke motto Gek op bloemen. Daarvoor is onderdak gevonden in Kasteel De Berckt, in Baarlo. Te vieren valt er voldoende, want binnenkort bestaat het koor 15 jaar. Die verjaardag wordt op zondag 30 september nogmaals gevierd, maar dan in de Leidse Hout. Meer informatie over het koor en de mogelijkheid om repetities mee te maken, staat op www.eurokoor.nl

Cultuur Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×