Foto: PR.

Dansende Dichters in Plantsoentheater

Niet iedereen kent het Plantsoentheater, dat al bijna tien jaar gevestigd is in een statig herenhuis aan het Plantsoen. Tijdens de aanstaande Open Monumentendagen staan de deuren wijd open voor geïnteresseerden, die het mooi ingerichte pand kunnen bekijken en ook kunnen genieten van ‘De Dansende Dichters’. Dit duo ritmische poëten bestaat uit David Rous en Ewout Eggink, die in een verrassend samenspel grappige en grimmige liedjes, gedichten en wonderbaarlijke dansjes opvoeren. De voorstellingen vinden een aantal keren per dag plaats op 8 september tussen 10.00 en 17.00 uur en de toegang is gratis. De volgende dag treden ‘De Andersons’ op met een voorproefje van hun voorstelling, die op 28 en 29 september gehouden wordt in dit intieme Leidse theater. Ook tijdens de Kunstroute is er van alles te zien en te beleven aan het Plantsoen 45. Meer info: www.plantsoentheater.nl

Cultuur Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×