De Leidse jazzpianist Karel Boehlee, foto: PR.

Eendaags Rapenburgconcert in teken Leiden Jazzstad

Morgenavond vindt het Rapenburgconcert plaats, dat dit jaar meer kwaliteit dan kwantiteit laat zien. In plaats van de gebruikelijke drie dagen heeft de organisatie flink moeten snoeien en is het festival teruggebracht naar één dag. Wat kwaliteit betreft kan het publiek op of langs de mooiste gracht van Nederland genieten van niemand minder dan Karel Boehlee en zijn band, gevolgd door een spetterende show van Club des Belugas. Dit jaar staat het concert in het teken van Leiden Jazz Stad en er wordt daarom nauw samengewerkt met de organisaties van de Leidse Jazz Week, Summer Jazz, de Twee Spieghels, de Stadsgehoorzaal en de Stadsschouwburg. Het concert begint om 20.00 uur. Meer info: www.rapenburgconcert.com

Jan Kiewiet de Jonge (Rapenburg Concert) en Eric van ’t Groenewoud (Leiden Jazz Stad) vertellen over het programma van dit jaar en de samenwerking die de partijen hebben gezocht.

Cultuur Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×