Ard van der Steur becommentarieert Carré-debat

Belangstellenden zijn aanstaande dinsdagavond vanaf 19.30 uur welkom in De Grote Beer, waar VVD-Kamerlid Ard van der Steur het lijsttrekkersdebat dat in Carré plaatsvindt, zal voorzien van commentaar. Om 20.00 uur geeft Van der Steur, die ook voormalig Nederlands kampioen debatteren is, een introductie over debattechnieken en retorica. Het debat begint om 20.30 uur en wordt uitgezonden op een groot scherm. Na afloop is er uitgebreid gelegenheid voor nabeschouwingen aan de bar. Van der Steur begint de avond om 18.00 uur met een diner met leden van de VVD en JOVD. Wie dat wil, kan op eigen kosten mee-eten. Aanmelde voor het diner kan tot en met morgen, via secretaris@vvdleiden.nl. De rest van de avond is vrij toegankelijk.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×