Start Alpha-cursus op zondag 16 september

In september start een landelijke campagne voor het christelijke geloof, genaamd “is er meer?” Ter gelegenheid daarvan worden er door het hele land Alpha-cursussen gegeven. De deelnemers aan deze cursussen maken aan de hand van vragen als: `Wie is Jezus?’, `Wat is bidden en hoe doe je dat?’ en `Bijbellezen: waarom en hoe?’ kennis met het geloof. Ook in Leiden wordt een Alpha-cursus gegeven. Deze start op zondag 16 september in de Wijkplaats aan Topaaslaan 23. Iedere bijeenkomst begint om 17.15 uur met een warme maaltijd. Deelname is gratis. Meer informatie staat op www.alphaleiden.nl

 

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×