Midnight Walk 2012 met muziek, dans, toneel en poëzie

Op vrijdag 7 september vindt de tweede editie van de Leidse Midnight Walk plaats. Langs de route treffen de deelnemers aan deze zomeravondwandeling voor het goede doel, maar liefst 19 acts. Eén van de hoogtepunten is volgens de organisatoren het optreden dat Leden van de Koninklijke Studenten Roeivereniging Njord geven in de ceremoniële Maori-kano van Museum Volkenkunde.

De ongeveer vier kilometer lange route is dit jaar veranderd en voert onder andere door de Hortus. Ook is het dit jaar mogelijk voorafgaand aan de wandeling bij één van de deelnemende restaurants een Midnight Walk Menu te eten. Een deel van de opbrengst hiervan gaat naar de Stichting Java Village, het goede doel van de Midnight Walk 2012.

Meer informatie is te vinden op www.midnightwalk-leiden.nl. Hier kunnen deelnemers zich tot en met aanstaande woensdag inschrijven. Deelname kost een tientje. Wie zich op de avond zelf aanmeldt, betaalt €12,50. Burgemeester Lenferink opent de Midnight Walk om 20.15 uur op de Beestenmarkt.

Cultuur Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×