Eén van de kopers mocht het startsein voor de bouw geven door het verplaatsen van de eerste grond met de graafmachine, foto: PR.

Bouw Dokhuizen Groenoord gestart

Gisteren is de bouw van de Dokhuizen in de wijk Groenoord officieel gestart. Eén van de kopers mocht het startsein voor de bouw geven door het verplaatsen van de eerste grond met de graafmachine. Naar verwachting worden de veertien Dokhuizen eind 2013 opgeleverd. Nog niet alle Dokhuizen zijn verkocht. De eengezinswoningen hebben een woonoppervlakte van 153 m2 en zijn te koop vanaf 348.000 euro. Naast de Dokhuizen komt een appartementengebouw van drie verdiepingen. Hierin zijn nog Dokappartementen met buitenruimte te koop. De woonoppervlakte daarvan is 77 m2 en de verkoopprijs is minstens 172.000 euro. Meer informatie over de Dokhuizen en de Dokappartementen is te vinden op www.groenoord.nl

 

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×