Sleutelstad FM lanceert vanavond programma voor jongeren

Vanavond om 20:00 gaan ze los. Marc Wonnink en Joran Blok presenteren de eerste uitzending van Sleutelstad Op Stap (SOS). Sleutelstad Op Stap is een programma voor jongeren uit Leiden en omgeving. Onder andere de Leidse Stap Agenda, het Leids Drankje en Lachen Gieren Brullen passeren de revu. Uiteraard zijn er ook prijzen te winnen voor de mooiste feesten in Raad De Plaat. Leidse beginnende DJ’s presenteren de vetse mixjes in Beat Of The Week. Kortom SOS: Knallend jouw weekend in!

Natuurlijk vinden Marc en Joran het leuk als je even belt, twittert of facebookt naar de studio. De twitter is @SOS071. De Facebook is www.Facebook.com/Sleutelstad.

Leiden Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×