Ontevreden klant dreigt restauranteigenaar met de dood

Een 20-jarige Leidenaar is in de nacht van afgelopen vrijdag op zaterdag aangehouden omdat hij de eigenaar van een restaurant aan de Haarlemmerstraat had bedreigd. De man had naar zijn idee een broodje varkensvlees gekregen, terwijl hij om kip had gevraagd. Dit leidde tot enorme woede en hij bedreigde de restauranthouder met de dood. Vervolgens liep hij met een vriend richting de Haven. Toen de twee mannen zagen, dat de inmiddels gewaarschuwde politie hen in de gaten had, namen ze de benen en werden op de Ververstraat in de kraag gevat. De 20-jarige werd meegenomen naar het bureau.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×