Slaperige bewoonster ziet inbreker aan voor haar vriend

De 23-jarige bewoonster van een pand aan de Raamsteeg werd afgelopen zaterdagochtend om 06.00 uur wakker van gerommel bij het raam. Omdat ze nog erg slaperig was, dacht de vrouw dat het haar vriend was en riep zijn naam. De inbreker, die op dat moment via het raam naar binnen wilde klimmen, schrok en nam de benen. De vrouw schrok ook en zag vanuit het raam een blanke man van tegen de 30 jaar oud met een kaal hoofd en een glimmende jas met witte capuchon, naar de Doezastraat rennen. De politie vraagt mogelijke getuigen contact op te nemen via: 0900-8844.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×