Basiscursus sportpsychologie bij TopSport Leiden

Volgende maand start TopSport Leiden wederom de basiscursus Sportpsychologie. Tijdens deze laagdrempelige en praktische training, richten de deelnemers zich op het aanleren en verbeteren van mentale vaardigheden. Tot de doelgroep behoren (sub)topsporters, breedtesporters, coaches en ouders die zich in het vakgebied willen verdiepen. De cursus bestaat uit 8 workshops waarin de diverse aspecten van mentale training in de sport op een toegankelijke en interactieve manier aan de orde komen.

Onderwerpen zijn: introductie, doelstellen, spanning, ademhaling, spierontspanning, mentale verbeelding, zelfspraak, aandacht en concentratie, groepsdynamica en persoonlijkheid. De training wordt gegeven door sportpsycholoog en professioneel trainer Lex Duvekot. De praktijkgerichte workshops zijn eens in de drie weken op dinsdagavond vanaf 19:30u in Leiden. De exacte data zijn te vinden op www.lexduvekot.nl. Belangstellenden die meer informatie willen, zijn op dinsdag 25 september welkom bij de bijeenkomst van TopSport Leiden in het Holiday Inn Hotel Leiden.

Leiden Regio Sport


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×