Laptops uit studentenhuis gestolen op klaarlichte dag

Gisteren zijn uit een studentenhuis aan de Oude Singel op klaarlichte dag vier laptops gestolen. Omdat er werkzaamheden aan het gebouw werden verricht, stond de centrale voordeur de hele dag open. Ook de kamers van de studenten waren niet afgesloten. Rond 15.00 uur ontdekten de bewoners dat er uit drie kamers in totaal vier laptops waren weggenomen. Medewerkers van het aannemersbedrijf vertelden dat zij rond 12.00 uur een onbekende man het pand binnen hadden zien gaan, die zij niet meer naar buiten hadden zien komen. Vermoedelijk is hij verdwenen via de steiger die tegen de voorgevel stond. Het gaat om een blanke man van tussen de 18 en 25 jaar oud. Hij is tussen de 1.80 meter en 1.85 meter lang en heeft een slank postuur. De man droeg een zwart petje van het merk Nike waardoor zijn haar niet te zien was. Hij droeg verder een wit shirt en een lange zwarte broek met daaronder nette zwarte sportschoenen. Getuigen van de inbraak en mensen met informatie over de insluiper, kunnen bellen met 0900-8844.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×