Expositie Titania Snoek, Anky Fokker en Marijke Koeners bij het Volkshuis

In het Volkshuis is een expositie te zien van Titania Snoek, Anky Fokker en Marijke Koeners. De expositie is tot 3 november te bezichtigen van maandag tot en met zaterdag, tijdens de openingstijden van het gebouw. Meer daarover staat op www.bplusc.nl. Anky Fokker heeft haar hele leven al getekend, met schilderen is zij zich pas een jaar of twaalf geleden gaan bezighouden. Inmiddels is ook keramiek in haar belangstelling gekomen. Haar project van 2012 bestaat uit een combinatie van schilderijtjes met keramiek en bijzondere lijstjes. Daarnaast zijn er acryl schilderijen op papier en op doek en enkele kleinere beeldjes van keramiek.

Marijke Koeners-schildert al zo’n 25 jaar. Aanvankelijk was aquarel de manier om de wereld om haar heen transparant neer te zetten. Op den duur werkte zij steeds abstracter, haar werk werd krachtiger en de kleuren heller. Een logische stap was om over te schakelen op acrylverf. Titania Snoek, een kunstenaar geboren en getogen in Leiden, is al 17 jaar actief als schilder, vooral lokaal maar sinds kort ook in het buitenland. Ze heeft zich ontwikkeld tot een abstract kunstenaar en haar belangrijkste focus is kleur. In haar beelden werkt ze met elementen uit de natuur gecombineerd met kunstmatige structuren. Ze doet dit onder meer door gebruik van bepaalde materialen, maar ook door de samenstelling en het gebruik van visuele elementen.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×