Oud-Troefers organiseren reünie

In januari of februari 2013 komt er een reünie van het Vormingscentrum voor Jong Volwassenen Troef, dat begin jaren ’70 aan de Hogewoerd in Leiden zat. Tijdens de reünie worden herinneringen opgehaald en treden er verschillende bandjes op die eerder in Troef hebben gespeeld. Het is nog niet duidelijk wanneer de reünie precies plaatsvindt, dat hangt af van het aantal aanmeldingen. Via Facebook kunnen reünisten zich nog aanmelden. Volgens de organisatie belooft het een mooie avond te worden.

Organisatoren en oud-Troef’ers Tjeerd Scheffer en Emile van Aelst vertellen in de uitzending over de geschiedenis van Troef en de plannen voor de reünie. Ook haalden ze samen herinneringen op aan de Troef-tijd.

Troef was oorspronkelijk een opleidingscentrum voor huisvrouwen maar veranderde in een jongerencentrum met cursussen, concerten en een soos. Elly Kerckhoffs was directrice en bekend bij alle bezoekers.

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×