Open dag Libertas in Leiden Noord

Aanstaande woensdag houdt Libertas Leiden een open dag in Leiden Noord. In de buurtcentra ’t Spoortje en De Kooi in Leiden Noord, en in Op Eigen Wieken in de Slaaghwijk is informatie aanwezig over de activiteiten en diensten van Libertas Leiden. Daarbij valt onder meer te denken aan de buurtcentra, kinderwerk, de buurtadviseur, opbouwwerk, thuiszorg en het Zakgeldbureau. In ’t Spoortje kunnen belangstellenden `s middags deelnemen aan een rondleiding door Het Gebouw. Ook is er iemand van de Thuiszorg aanwezig, waarmee geïnteresseerden kunnen spreken. Voor de kinderen worden activiteiten georganiseerd als spelletjes, darten en cakejes versieren. Ook in Buurtcentrum Op Eigen Wieken zijn diverse activiteiten voor jong en oud. Meer informatie staat op www.libertasleiden.nl.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×