Brandweertje spelen valt goed in de smaak

Onder het motto: “Blijf jij cool als het heet wordt?” hield de Brandweer Hollands Midden van de kazerne Oegstgeest vandaag een open dag. Doel van deze actie was om meer vrijwilligers te werven en om het publiek kennis te laten maken met het grote scala aan werkzaamheden, dat de brandweerlieden uitvoeren. Tegen een kleine donatie aan de Brandwondenstichting mocht het publiek met de autoladder omhoog. De kinderen konden zich als brandweerman of – vrouw verkleden en zich uitleven met de waterspuit. Ook kregen de bezoekers de nodige nuttige tips en adviezen. (Foto’s: Chris van der Star www.district16.nl)

Regio


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×