Programma Popronde sijpelt door

Op het programma van de Leidse Popronde staan ondermeer The Jacks, Wooden Constructions en Wannabeastar. Het rondtrekkende festival zal dit jaar op 8 november Leiden aandoen. De organisatie maakte tot nu toe nog geen namen bekend, maar een aantal bands kondigde haar aanwezigheid al wel aan. Naast de drie eerder genoemde bands zullen ook Aafke Romeijn, Atlantic Attraction, Bernard Gepken, The Cool Quest, The Crowns, Duncan Idaho, Lucas Hamming, Nadie Reyhani, Rebecca Sie en We sell guns optreden op het festival. De shows zullen plaatsvinden op verschillende plekken in Leiden en zijn gratis toegankelijk.

De Popronde staat bekend als een festival voor opkomende bands. In het verleden traden onder andere Racoon, Go Back to the Zoo, Handsome Poets en Chef’Special op op het festival.

Advertentie

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×