Kennismakingscursus mountainbiken bij Swift

Op zaterdag 22 september start Swift met een kennismakingscursus mountainbiken van 6 zaterdagen onder de naam Fiets-Fit. Tijdens deze cursus werken de deelnemers zes weken lang aan verbetering van hun fietstechniek en uithoudingsvermogen. Het hebben van veel ervaring of een uitstekende conditie is niet nodig. Iedere zaterdag wordt er vanaf 9.30 uur onder professionele begeleiding aandacht besteed aan de verschillende basistechnieken en vaardigheden. Onderdelen die aan bod komen zijn onder andere het afstellen van de fiets, klimmen en dalen, remmen en schakelen, en stuurvaardigheid. De cursus wordt gegeven bij Swift in park de Bult aan Willem vd Madeweg 1. Aanmelden kan via www.fiets-fit.nl.

Leiden Sport


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×