Sportcongres voor verenigingsbestuurders

Sportbedrijf Leiden, de Leidse Sport Federatie, Leiden Beweegt-Beweeg Mee en Topsport Leiden organiseren op woensdagavond 10 oktober het eerste Leidse Sportcongres voor verenigingsbestuurders. Avondvoorzitter Eduard Klasen zal de avond presenteren, waarna ex-volleybal bondscoach en gouden medaillewinnaar Peter Blangé, de deelnemers zal informeren over het Olympisch Plan 2028 en zijn ervaringen met de sporters van nu. Vervolgens vinden er diverse workshops plaats over onderwerpen als het werven van vrijwilligers, bestuursaansprakelijkheid, de toegankelijkheid voor aangepast sporten, en de inzet van stagiairs. De aanwezigen kunnen deelnemen aan twee workshops. Tenslotte is er een Sportmarkt waar verschillende Leidse partijen zich voorstellen. Aanwezig zijn onder andere Loot-school Leonardo, Vrijwilligersorganisatie I-Doe en de CombinatieFunctionarissen. Meer informatie over locatie, tijd en opgave staat op www.sportbedrijfleiden.nl/actueel. Deelname is gratis.

Leiden Sport


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×