GroenLinks en PvdA in actie tegen aanleg wegen

De Pvda en GroenLinks in Leiden blijven zich onverminderd verzetten tegen de aanleg van twee wegen in en om Leiden. Allebei de partijen voeren ook deze week weer actie tegen te Ringweg Oost, GroenLinks liet een film maken waarin fractievoorzitter Kos zich uitspreekt tegen de RijnlandRoute. Bewoners langs het toekomstige trace van de RWO vonden deze week een folder in hun bus van de PvdA: ‘Geen snelweg door mijn wijk’ staat er op te lezen. Ook doet de PvdA een oproep om een mail met die tekst te sturen aan D66-wethouder Robert Strijk.

https://youtube.com/watch?v=cXBl8MceGxk

In een videoboodschap legt Kos nogmaals uit waarom zijn partij tegen de aanleg van de RijnlandRoute is.

Leiden Regio


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×