Na de steekpartij werd de omgeving door de politie hermetisch afgesloten. (Foto: District16.nl / C. van der Star).

Steekpartij met dodelijke afloop op Voorschoterweg

Bij een steekpartij aan de Voorschoterweg is begin van de avond een 43-jarige man uit Leiden om het leven gekomen. Het slachtoffer vierde een feestje bij voetbalclub GHC. Vlak na zijn vertrek werd hij neergestoken bij een nabijgelegen duivenvereniging. Het slachtoffer werd volgens getuigen meerdere keren gestoken. Hij overleed ter plekke aan zijn verwondingen. De politie heeft een verdachte aangehouden. Het gaat om een 62-jarige bekende van het slachtoffer. De twee hadden kort voor de steekpartij ruzie gehad.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×