Bedrijfsleven Leiden: "Crisis slecht voor de stad"

Het Centrummanagement Leiden (CML), ondernemerskoepel BV Leiden en de Kamer van Koophandel doen een dringend beroep op de Leidse coalitiepartijen om de crisis in het college te bezweren. In een vertrouwelijke brief aan de collegepartijen stellen ze dat een politieke crisis op dit moment wel heel ongelegen komt.

Voorzitter Frans Schohaus van het CML licht toe waarom de ondernemers graag verder willen met het zittende college.

“De afgelopen jaren heeft het bedrijfsleven zich uitermate constructief opgesteld in de samenwerking met de politiek met als doel van Leiden weer een vitale stad te maken. Op diverse onderwerpen zijn we samen gekomen tot besluiten die nu de fase van uitvoering naderen. Een breuk in de coalitie betekent nieuwe politieke onderhandelingen, het inwerken van nieuwe wethouders en daarmee vertraging of zelfs afstel. In het zicht van de haven komt dan alles krakend en piepend tot stilstand,” zo schrijven de ondernemers in hun oproep om de rijen weer te sluiten.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×