Historische lezing “Mooier dan) de werkelijkheid”

“Mooier dan) de werkelijkheid” is de titel van de historische lezing, die de 3 Octobervereniging en universiteit op zondag 30 september organiseren. In het oude Academiegebouw aan het Rapenburg, gaan Ariela Netiv en Chrystel Brandenburgh in op het beleg van Leiden. Zij staan stil bij vragen als “Hoe weten we eigenlijk wat er precies is gebeurd tijdens het beleg van Leiden? Waar staat dat geschreven? Wie heeft dat opgeschreven en waarom? Hoe zijn deze stukken in Leiden terecht gekomen?” Wie een antwoord op deze vragen wil, kan op 30 september vanaf 14.00 uur gratis kaarten afhalen bij het Academiegebouw. De lezing zelf begint om 15.00 uur en duurt ongeveer een uur.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×