Sensoor zoekt vrijwilligers

De telefonische hulpdienst Sensoor is dringend op zoek naar extra vrijwilligers. De organisatie zoekt mensen die bellers een luisterend oor willen bieden, of chatters via de computer te woord willen staan. Volgende week dinsdag 25 september zijn belangstellenden die meer willen weten over dit vrijwilligerswerk, welkom bij De Bakkerij aan Oude Rijn 44. De avond begint om 20.00 uur en is geheel vrijblijvend. Wie besluit vrijwilliger te worden, krijgt een gedegen training. Op www.sensoor.nl/zuidhollandnoord staat meer informatie.

Directeur John van der Tuin van Sensoor vertelt over zijn organisatie.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×