Te water geraakte vrouw overleden

De vrouw die woensdagochtend 19 september met haar auto in de Oude Rijn belandde, is overleden. Een man die ook in de auto zat, heeft het ongeluk overleefd. Dat heeft de politie bekendgemaakt.

Vanochtend om 05.30 uur meldde de man zich over de intercom bij het politiebureau aan de Kooilaan. Via de intercom vertelde hij dat hij met zijn vriendin in de auto in het water was beland. De onderkoelde man kon niet vertellen waar het voorval precies had plaatsgevonden, maar de politie stuurde meerdere agenten en een brandweerduikteam eropuit.

Rond 06.10 uur werd de vrouw gevonden en met spoed naar het LUMC gebracht. Daar overleed zij enige tijd later. Wat er precies is gebeurd is nog niet bekend. De politie start een onderzoek naar het voorval. De man wordt daarbij verhoord.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×